Over Jobsense

Hennie van Veen is de eigenaresse van Jobsense. Zij is een warme, enthousiaste en spontane persoonlijkheid die van mening is dat ieder mens en iedere organisatie uniek is. Daarom wil zij maatwerk leveren om zo tot het beste resultaat te komen voor zowel de mens als de organisatie.

 

Hennie heeft vanaf 1994 een brede ervaring opgebouwd in het begeleiden van re-integratie-, loopbaan- en outplacementtrajecten (ook 45+'ers). Zij hanteert de werkwijze die bij de persoon past. Dit kunnen praktische opdrachten zijn, maar ook spelvormen, biografisch werken of visualisatie. Daarnaast heeft zij ervaring in advisering in mobiliteitsvraagstukken, het coachen van professionals, leidinggevenden en medewerkers en het begeleiden van intervisiegroepen.

 

Hennie is in 2001 afgestudeerd op employability bij een gemeente en is jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven, waaronder een aantal jaren als Manager Mobiliteitcentrum. Tevens ontwikkelt en geeft zij trainingen, workshops en jobclubs. Uitgebreide informatie over de aangeboden diensten kun je op deze site vinden.

Wil je meer informatie over de werkervaring van Hennie kijk dan op LinkedIn.

 

Eerlijkheid, openheid en respectvol met elkaar omgaan vindt Hennie belangrijk.

 

Heb je vragen over een traject? Of wil je graag een training of workshop die bij jou of de organisatie past? Kom eens langs voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

 

Contact opnemen met Jobsense